Super League Ποδόσφαιρο

Φινάλε… θρίλερ στη Super League! Ανάλυση, σενάρια, αποδόσεις, προγνωστικά

Η κούρσα για την κατάκτηση της φετινής Super League ολοκληρώνεται με δραματικό τρόπο καθώς τίποτε δεν κρίθηκε ακόμη. Ο ΠΑΟΚ πέρασε στην κορυφή μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στην προτελευταία αγωνιστική των play offs, εκμεταλλευόμενος και την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στα στοιχημα αποτελεσματα.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει πλέον προβάδισμα για τον τίτλο, ως φαίνεται κι από τις αποδόσεις της NetBet στο στοίχημα, είτε με νίκη επί του Αρη είτε αν φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από ό,τι η ΑΕΚ με τη Λαμία καθώς υστερεί σε τυχόν μεταξύ τους ισοβαθμία.

  • Το Bet Builder έφτασε στη NetBet.gr! Τώρα, χτίζεις εσύ το στοίχημά σου, όπως το θες, πετυχαίνοντας υψηλότερες αποδόσεις συνδυάζοντας με τις συνδυαστικές επιλογές σου!

Αποδόσεις κατάκτησης

Νικητής Super League
ΠΑΟΚ 1.57
ΑΕΚ 2.35

Δεν κρατούσε την τύχη στα χέρια του ο ΠΑΟΚ, ειδικά μετά την… γκέλα στη Λαμία αλλά νίκησε διαδοχικά ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Τούμπα και, συνδυασμό με την ήττα της «Ενωσης» στο Φάληρο, πέρασε στην κορυφή. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κατακτήσει το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της αν νικήσει τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε αντίθετη περίπτωση, το πρωτάθλημα θα παραμείνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, εφόσον η ΑΕΚ επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Λαμία.

Πλέον η ΑΕΚ έπεσε δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς δεν ορίζει τη μοίρα της αλλά περιμένει… δώρο από τον Αρη.

Όταν ο ΠΑΟΚ, στις 24 Απριλίου, έμενε στο 1-1 στη Λαμία ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις, φαινόταν… ξεγραμμένος στη μάχη του τίτλου. Ωστόσο στα εναπομείναντα ματς δεν βγήκε εκτός Θεσσαλονίκης, νίκησε και στα τρία διαδοχικά ντέρμπι στην Τούμπα και το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη θα κρίνει αν ο «δικέφαλος του Βορρά» φτάσει ως το τέλος της διαδρομής.

Επί των αγωνιστικών, για τον Αρη εξέτισαν ο στόπερ Μπράμπετς και ο μέσος Ζουλ ενώ είναι αμφίβολος ο μέσος Τζούρασεκ ενώ από τον ΠΑΟΚ θα λείψει ο βασικότατος στόπερ Κουλιεράκης ελέω τιμωρίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει, πλην του ότι πρόκειται για το ελληνικό Clasico, και η αναμέτρηση της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ανοικτή παραμένει η 3η θέση (που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο), με τον Ολυμπιακό να την κερδίζει παίζοντας για δύο αποτελέσματα, μόνο νίκη θέλει ο Παναθηναϊκός, που έχει 2 βαθμούς λιγότερους από τους Πειραιώτες ενώ θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Χρήστο Κόντη μετά την απόλυση του Φατίχ Τερίμ.

Υπάρχουν όμως και δύο εκκρεμότητες: αρχικά, ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στον Βόλο το άλλο Σάββατο 25 Μαΐου. Αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το τρόπαιο, θα βγει στην Ευρώπη ακόμη κι αν έχει αποτύχει απέναντι στον Ολυμπιακό και έχει τερματίσει στην 4η θέση. Σε αντίθετη περίπτωση, θα μείνει εκτός Ευρώπης και τη θέση του θα πάρει ο Άρης ως Κυπελλούχους.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Μία ενδεχόμενη ήττα του από τους «πράσινους», νίκη του Άρη στον τελικό Κυπέλλου και ήττα από την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, θα τον φέρουν εκτός Ευρώπης! Αντίθετα, αν πάρει το Conference τότε η χώρα μας θα βγάλει πέντε ομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν.

Επί των αγωνιστικών, είναι αμφίβολοι στους «πράσινους» ο αρχισκόρερ Ιωαννίδης και ο εξτρέμ Βέρμπιτς ενώ στους «ερυθρόλευκους» είναι τιμωρημένος ο χαφ Τσικίνιο και εξέτισε ο στόπερ Ρέτσος.

Super League play offs, 10η αγωνιστική

19/5 (20:00) ΑΕΚ – Λαμία 1.05 – 17.00 – 29.00
19/5 (20:00) Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2.56 – 3.47 – 2.70
19/5 (20:00) Αρης – ΠΑΟΚ 4.30 – 3.73 – 1.83

Stat attack

  • Στα τρία φετινά ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο Άρης μετράει 2-1-0.
  • Αν ο Άρης νικήσει, θα φτάσει τις τρεις διαδοχικές νίκες επί του ΠΑΟΚ, κάτι που έχει να συμβεί από το… 1974!
  • Ο Άρης έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά του εντός έδρας πλην του ματς με τον Παναθηναϊκό (0-2)
  • Ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει στα 15 από τα 17 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του (πλην των αγώνων με ΟΦΗ και ΑΕΚ).
  • Ως προπονητής ο Άκης Μάντζιος μετρά 5-6-10 σε 21 αγώνες ενάντια στον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου 4-5-5- κόντρα στον Αρη.
  • Εντυπωσιακή είναι η παράδοση του Μάντζιου κόντρα στον Λουτσέσκου με 5-4-2 σε 11 αγώνες!
  • Μόλις μία ήττα στα τελευταία 13 με τον Ολυμπιακό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχει ο Παναθηναϊκός: 6-6-1, συμπεριλαμβάνεται η νίκη-πρόκριση στα πέναλτι και το 3-0 «στα χαρτιά» του α’ γύρου φέτος).
  • Από τα τελευταία 37 ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως έδρας, μόνο στα 15 επικράτησε ο εκάστοτε γηπεδούχος.

Super League προγνωστικά

Η τελευταία αγωνιστική των play offs προσφέρεται, κακά τα ψέματα, αρκετά για live στοίχημα περιμένοντας την εξέλιξη των σκορ και στα τρία γήπεδα. Το ενδεχόμενο να νικήσει ο ΠΑΟΚ ακριβώς με ένα γκολ διαφορά ή να φέρει ισοπαλία με τον Αρη τιμάται στο 1.84 ενώ στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία θα… χτίσουμε ένα bet builder απόδοσης 2.00: να σκοράρει πρώτη η «Ενωση», να σημειώσει τουλάχιστον 3 γκολ, να νικήσει και στα δύο ημίχρονα και να βγουν στον αγώνα τουλάχιστον 5,5 κόρνερ.

Τέλος, στο ντέρμπι της Λεωφόρου ίσως η άφιξη Κόντη αντί του Τερίμ να διορθώσει ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό αλλά ο Ολυμπιακός σκοράρει μετά ευκολίας πλέον: και επιλέγουμε combo με Χ2 και over 1,5 με απόδοση 2.00.

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ