Ποδόσφαιρο

Λιντς – Νόριτς: Θρίλερ ενόψει… Γουέμπλεϊ, ανάλυση και προγνωστικά για τη ρεβάνς


Τέσσερις ομάδες, μία θέση, όλα… ανοιχτά! Οι πρώτοι, δύο, ημιτελικοί των play offs της αγγλικής Championship ολοκληρώθηκαν (αμφότεροι) χωρίς τέρματα στα αποτελεσματα στοιχημα με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το… θρίλερ αναφορικά με τις ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό του Γουέμπλεϊ, όπου θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Premier League, σε ένα σούπερ ματς για το στοιχημα gr.

Σημειωτέον ότι δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ, άρα σε τυχόν νέα ισοπαλία ο αγώνας θα οδηγεί στην παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Λιντς – Νόριτς ανάλυση

Νόριτς και Λιντς έμειναν λοιπόν στο 0-0 στο «Κάροου Ρόουντ», σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες (xGoals 0,49 και 0,31 αντίστοιχα), με τη Λιντς να «φωνάζει» για μια φάση πέναλτι. Πλέον το ζευγάρι… μεταφέρεται στο «Ελαντ Ρόουντ», με τη Λιντς να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. «Δεν εμφανίσαμε τις επιθετικές μας αρετές στον πρώτο αγώνα» παραδέχθηκε ο Ντάνιελ Φάρκε, επί 4ετία (2017-21) τεχνικός της Νόριτς. Η οποία Νόρις είχε περισσότερο το μυαλό στο πώς να μην πάθει τη… ζημιά. «Είμαι παραπάνω από ΟΚ, αυτό  ήθελα. Θέλαμε να τους μπούμε στη… μούρη, να μην κάνουν το  παιχνίδι τους και το καταφέραμε» σχολίασε ο Ντέιβιντ Βάγκνερ.

Χάνει και τη ρεβάνς ο φορ Μπάμφορντ της Λιντς, αμφίβολος ο αρχισκόρερ φορ Σάρτζεντ της Νόριτς, από την οποία λείπει καιρό ο χαφ Γκιμπς.

Σημειωτέον ότι η Λιντς ουδέποτε κατάφερε να εξασφαλίσει άνοδο στην Premier League μέσω των play offs. Φέτος λαμβάνει μέρος για έκτη φορά στη διαδικασία, ενώ η τελευταία της εμφάνιση ήταν τη σεζόν 2018-19 όταν αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Ντέρμπι Κάουντι.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον σε μονό τελικό στο «Γουέμπλεϊ».

Λιντς – Νόριτς προγνωστικά

Αμφότερες είναι επιθετικογενείς ως ομάδες, με πίστη στο πλάνο αλλά η σκοπιμότητα κυριάρχησε στον πρώτο ημιτελικό. Πλέον θα πρέπει να… θυμηθούν και την πεμπτουσία του αθλήματος ονόματι γκολ αλλά οι διαφορές μεταξύ τους είναι πολύ λεπτές. Unfair ο φαβοριτισμός των «παγωνιών» στο 1.61, η Νόριτς έχει τα φόντα να βρει γκολ στο «Ελαντ Ρόουντ» και να βάλει δύσκολα σε μια αντίπαλο που ζει όλη τη σεζόν με το άγχος του «πρέπει» της ανόδου.

Πρώτη επιλογή του 2.25 του Χ2 (διπλή ευκαιρία).

Και, δεύτερη, bet builder σε λογική fun bet: ξανά Χ2, με over 0,5 γκολ για τη Νόριτς και να μη σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα. Πληρώνει 8.00!

Χάρη στη NetBet λες «ναι στο παιχνίδι» με

Επιλέγοντας τη NetBet στοίχημα, μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία αθλήματα και αγορές. Ό,τι κι αν επιλέξετε, να θυμάστε πάντα να στοιχηματίζετε με υπευθυνότητα. Στη NetBet, η διασκέδαση των παικτών είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά μας – μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας, συμβουλές και εργαλεία υπεύθυνου στοιχηματισμού, για περισσότερες πληροφορίες.

H Netbet είναι κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα ψυχαγωγίας. Πρόκειται για μία ζωντανή κοινότητα ανθρώπων που αναζητούν ακριβώς την ίδια ποιότητα και διασκέδαση με εσένα.

Εξ ου και λες «ναι στο παιχνίδι» απολαμβάνοντας σούπερ προσφορές* σε ένα σύγχρονο, γρήγορο και φιλικό περιβάλλον, με απόλυτη ασφάλεια για τις συναλλαγές σου και άμεση διευθέτηση.

  • Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ