NetBet Blog

Πλήρης λίστα με την ορολογία στα φρουτάκια

Αν έχετε επισκεφτεί ποτέ ένα χερσαίο ή διαδικτυακό καζίνο θα έχετε παρατηρήσει πως την μεγαλύτερη ποικιλία την έχουν αναμφισβήτητα τα φρουτάκια. Βέβαια, αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού τα φρουτάκια είναι τα πιο δημοφιλή τυχερά παιχνίδια και εκείνα που επιλέγουν περισσότερο οι παίκτες όπου και αν παίξουν. Γενικά, τα φρουτάκια είναι πολύ απλά παιχνίδια και οι κανόνες τους είναι εύκολοι και ευκολονόητοι. Ωστόσο, μπορεί να συναντήσετε κάποιους όρους και φράσεις που θα σας παραξενέψουν, ειδικά αν δεν έχετε ξαναπαίξει ποτέ σε ένα μηχάνημα. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τις κυριότερες ορολογίες που συναντάμε πιο συχνά στα φρουτάκια, και στην λίστα που ακολουθεί θα μπορείτε να δείτε ακριβώς την σημασία τους για να ξέρετε και εσείς καλύτερα τι συμβαίνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι όροι που συναντάτε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού

Για λόγους ευκολίας χωρίσαμε τους όρους στα φρουτάκια σε εκείνους που θα συναντήσετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και εκείνους που μπορεί να δείτε πριν ξεκινήσετε να παίζετε. Παρακάτω ακολουθεί η ορολογία που θα συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός γύρου, αναλυτικά ακόμα και για τους αρχάριους παίκτες.

Επιπλέον όροι στα φρουτάκια

Αφού μάθατε τους όρους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ας δούμε κάποιες ακόμα λέξεις ή φράσεις που θα ακούτε συχνά σε ένα φρουτάκι και τι σημαίνουν. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς (όπως το ποσοστό αποπληρωμής) είναι ιδιαίτερα σημαντικοί αν θέλετε να έχετε κέρδη παίζοντας σε ένα φρουτάκι, και για αυτό θα σας συμβουλεύαμε όχι μόνο να τους μάθετε αλλά και να τους ψάχνετε πριν επιλέξετε ένα καινούριο παιχνίδι.

Exit mobile version