Χωρίς κατηγορία

Οι καλύτεροι κουλοχέρηδες με τον Αριθμό 7 στη NetBet

Τόσο στα φυσικά, όσο και στα διαδικτυακά καζίνο, τα παιχνίδια κουλοχέρηδων με τον Αριθμό 7 αποτελούν ίσως τις πιο κλασικές επιλογές που θα βρεις. Αν είσαι παίχτης που λατρεύει το κλασικό περιεχόμενο, το διαχρονικό στήσιμο, αλλά και τα σύμβολα που αποτελούν σήμα κατατεθέν των κουλοχέρηδων, τότε σίγουρα θα έχεις παίξει έστω και μια φορά στη ζωή σου κουλοχέρη που έχει ως θέμα του τον Αριθμό 7. Αν πάλι είσαι πρωτάρης, αλλά θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου και να καταλάβεις γιατί το νούμερο 7 αποτελεί κορυφαία επιλογή έμπειρων παιχτών, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, εξερευνούμε τους καλύτερους κουλοχέρηδες με τον Αριθμό 7 που μπορείς να βρεις στη NetBet. Κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσε όλα όσα έχουμε γράψει για αυτά τα δημοφιλή παιχνίδια.

Κουλοχέρης 20 Super Hot

Αν ψάχνεις για μια όμορφη, απλή και φυσικά επικερδή εμπειρία παιχνιδιού, στη οποία να είναι έντονο το στοιχείο του αριθμού 7, τότε ο βίντεο-κουλοχέρης 20 Super Hot δεν θα σε απογοητεύσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως το παιχνίδι συγκαταλέγεται και ανάμεσα στους κορυφαίους τίτλους της εταιρείας EGT Interactive.

Ο κουλοχέρης 20 Super Hot διαθέτει όλα όσα περιμένεις από ένα παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνιστής είναι το εικονίδιο με τον αριθμό 7. Στους 5 τροχούς και στις 20 γραμμές πληρωμών, θα δεις να περιστρέφονται τα κλασικά εικονίδια με τα φρουτάκια, αλλά και τα γνωστά σε όλους μας 7άρια. Ο κουλοχέρης 20 Super Hot διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και πολλές λειτουργίες μπόνους, που συνδυάζονται άριστα με μια ρετρό αισθητική. 

Για να δεις τη δράση να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου, αλλά και για να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να καθορίσεις το ποντάρισμα που σου ταιριάζει. Μετά από αυτό, θα μπορείς να περιστρέψεις τους τροχούς και να απολαύσεις το παιχνίδι. Εκτός από όλα τα βασικά εικονίδια, ο βίντεο-κουλοχέρης 20 Super Hot διαθέτει wild και scatter. Τα θρυλικά 7άρια είναι το σύμβολο wild και ουσιαστικά μπορούν να υποκαταστήσουν κάθε βασικό σύμβολο. Αυτή η λειτουργία σε βοηθάει να δημιουργήσεις συνδυασμούς νίκης και να αυξήσεις τα κέρδη σου. Όσον αφορά το scatter, το αστέρι δηλαδή, μπορεί να σου προσφέρει τη μέγιστη νίκη 200.000Χ του πονταρίσματος σου. Αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν καταφέρεις να εμφανίσεις στο πλέγμα 3 ή περισσότερα αστέρια.

Κουλοχέρης Burning Classics

Από τη λίστα με τους καλύτερους κουλοχέρηδες με τον αριθμό 7 που μπορείς να βρεις στη NetBet, δεν θα μπορούσε να λείπει το παιχνίδι Burning Classics. Με 5 τροχούς και 20 γραμμές πληρωμών, το παιχνίδι Burning Classics αποτελεί αναμφίβολα μια σταθερή επιλογή για τους παίχτες που ψάχνουν το κλασικό στοιχείο με μια μοντέρνα παραλλαγή. Η Booming Games κατάφερε να φέρει στο προσκήνιο τα κλασικά φρουτάκια και τα κερδοφόρα 7άρια, προσθέτοντας το στοιχείο της φωτιάς που μπορεί να ανεβάσει τα κέρδη σου στα ύψη.

Το στήσιμο και η όλη παρουσίαση του παιχνιδιού δεν είναι αρκετά μακριά από αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Καρπούζια, λεμόνια, κεράσια και άλλα κλασικά εικονίδια περιστρέφονται στους τροχούς μαζί με κόκκινα, πράσινα και μπλε 7άρια. Άρα, αν σου αρέσει ο αριθμός 7, ο κουλοχέρης Burning Classics είναι ένας από τους καλύτερους. Για μια ακόμη καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού, η Booming Games έχει προσθέσει το σύμβολο wild, το οποίο θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις συνδυασμούς και να κερδίσεις ακόμη πιο εύκολα. Θέλεις περισσότερα; Τι θα έλεγες για ένα γύρο Δωρεάν Περιστροφών; Αν καταφέρεις να βρεις 3 ή περισσότερα scatter, τότε θα ξεκλειδώσεις αυτή τη λειτουργία και το παιχνίδι θα πάρει άλλη τροπή.

Κουλοχέρης 100 Super Hot 

Αν είσαι ένας από τους παίχτες που ψάχνουν τη μέγιστη διασκέδαση σε μια κλασική και διαχρονική διαρρύθμιση, τότε σίγουρα ο βίντεο-κουλοχέρης 100 Super Hot θα γίνει ο αγαπημένος σου. Το στήσιμο του παιχνιδιού δεν θα σε απογοητεύσει αφού διαθέτει 5 τροχούς, 4 γραμμές και 100 γραμμές πληρωμών. Με μια κάπως βασική εμφάνιση και με εξαιρετικά γραφικά, το παιχνίδι μπορεί να σου χαρίσει μεγάλες πληρωμές, αρκεί να καταφέρεις να εμφανίζεις ένα συνδυασμό πέντε συμβόλων σε μια από τις γραμμές πληρωμών.

Ο συγκεκριμένος βίντεο-κουλοχέρης δεν βρίσκεται τυχαία στη λίστα με τους καλύτερους κουλοχέρηδες με 7άρια που διαθέτει η NetBet. Το εικονίδιο με το κόκκινο νούμερο 7 είναι το wild. Όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα παιχνίδια, το wild μπορεί να αντικαταστήσει βασικά σύμβολα και να σου δώσει μια μεγάλη ώθηση στο σχηματισμό νίκης. Αν είναι η τυχερή σου μέρα, και μπορέσεις να γεμίσεις τους τροχούς με τον αριθμό 7, τότε μπορεί και να κερδίσεις 1000Χ του αρχικού σου στοιχήματος.

Κουλοχέρης Wild 7

Η NetBet διαθέτει μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών που έχουν στο θέμα τους το εμβληματικό νούμερο 7. Ένας από τους καλύτερους κουλοχέρηδες που μπορείς να παίξεις είναι σίγουρα το παιχνίδι Wild 7. Η εταιρεία Amatic φρόντισε να κατασκευάσει ένα παιχνίδι που παραμένει σταθερό στις αρχές του με ένα πλέγμα 5 τροχών, 3 γραμμών και 10 γραμμών πληρωμών. Εύκολο στο παιχνίδι, με κλασική εμφάνιση, και με τα πλέον διαχρονικά σύμβολα, αυτός ο βίντεο-κουλοχέρης υπόσχεται να σου προσφέρει διασκέδαση αλλά και αυξημένα κέρδη.

Εκτός από τα βασικά φρούτα που θα δεις να περιστρέφονται στους τροχούς, θα κάνει την εμφάνιση του και το νούμερο 7. Αν η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορέσεις να εμφανίσεις ένα συνδυασμό 5 ίδιων, δηλαδή πέντε φορές το εικονίδιο 7, τότε θα κερδίσεις 100,000 νομίσματα. Το σύμβολο αυτό όμως διαθέτει μια επιπλέον λειτουργία, αφού αποτελεί το Wild. Όποτε εμφανιστεί στο πλέγμα, μπορεί να σε βοηθήσει να ταιριάξεις σύμβολα σε μια γραμμή πληρωμής και να σχηματίσεις μια νίκη. Στο συγκεκριμένο κουλοχέρη οι λειτουργίες μπόνους δεν σταματάνε εδώ. Το αστέρι είναι το εικονίδιο Scatter και αν βρεις 3 ή περισσότερα στο πλέγμα μπορεί να κερδίσεις μέχρι και 50,000 νομίσματα με μια μόνο περιστροφή! Για πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό μας και να ενημερωθείτε σχετικά με τις προωθήσεις μας, το υπεύθυνο παιχνίδι, και πολλά άλλα!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ