Χωρίς κατηγορία

Οι Καλύτεροι Κουλοχέρηδες με Θέμα την Περιπέτεια στη NetBet

Το να επιλέξεις κουλοχέρη ίσως να φαίνεται μια απλή και αρκετά ξεκάθαρη διαδικασία. Αρκετοί παίχτες απλά επιλέγουν το παιχνίδι που τους αρέσει βάση προτάσεων από άλλους παίχτες, με γνώμονα τα γραφικά, τα μπόνους που μπορεί να προσφέρει ένα παιχνίδι, ακόμη και με βάση το ποσοστό RTP. Στη προσπάθεια επιλογής ενός παιχνιδιού κουλοχέρη, σίγουρα συμβάλλει και ο παράγοντας θέμα. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε τους καλύτερους κουλοχέρηδες της NetBet που έχουν ως θέμα τους την εξερεύνηση και την περιπέτεια. Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις τη περιπέτεια μαζί μας;

Legacy of Dead

Τα παιχνίδια που έχουν ως θέμα τους την Αρχαία Αίγυπτο, αποτελούν σίγουρα μια από τις κορυφαίες επιλογές των παιχτών. Πυραμίδες, Φαραώ, Θεότητες, αλλά και πολλά σεντούκια θησαυρού περιμένουν τους παίχτες να τα εξερευνήσουν. Για αυτό το λόγο, αυτά τα παιχνίδια είναι και αρκετά δημοφιλή.

Εμφάνιση και Σχεδίαση

Ο κουλοχέρης Legacy of Dead σε προσκαλεί να ταξιδέψεις στην Αρχαία Αίγυπτο και μέσω περιπετειών να ανακαλύψεις τα πλούτη των Φαραώ. Το παιχνίδι διαθέτει μια μοναδική ατμόσφαιρα, καθώς από τη στιγμή που θα ανοίξει στην οθόνη σου, θα μεταφερθείς στο μεγάλο παλάτι. Η μουσική υπόκρουση και τα εφέ νίκης, δημιουργούν μια άκρως μυστικιστική ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο που ο κουλοχέρης Legacy of Dead αποτελεί κορυφαία επιλογή. Οι κατασκευαστές, έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν ένα αισθητικά άριστο αποτέλεσμα, αλλά και να γεμίσουν το παιχνίδι με μπόνους λειτουργίες.

Μπόνους Λειτουργίες

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα σύμβολα που θα βρεις στους τροχούς, η Play N’ Go φρόντισε να εμπλουτίσει το παιχνίδι με εικονίδια wild και scatter. Όπως και στους περισσότερους κουλοχέρηδες, τα  wild αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα, εκτός των scatter, για να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα νικητήριο συνδυασμό. Τα scatter απεικονίζονται με χρυσά βιβλία, και για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών, θα πρέπει να βρεις 3 ή περισσότερα από αυτά στο πλέγμα. Η λειτουργία σου δίνει 8 Δωρεάν Περιστροφές για να ξεκινήσεις. Αν κατά τη διάρκεια του μόνους γύρου, βρεις ακόμη 3 ή περισσότερα σύμβολα scatter, τότε άλλες 8 δωρεάν περιστροφές προστίθενται στο σύνολο σου!

Gonzo’s Quest

Η NetEnt δημιούργησε ακόμη μια διασκεδαστική περιπέτεια, και δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο, καθώς ο βίντεο-κουλοχέρης Gonzo’s Quest συνδυάζει όλα όσα ψάχνεις από ένα παιχνίδι με αυτό το θέμα. Καθώς ανοίγεις το παιχνίδι, ετοιμάσου να ταξιδέψεις πίσω στο χρόνο, στην εποχή των ανακαλύψεων, των μεγάλων ταξιδιών και των περιπετειών. Στο Gonzo’s Quest η δράση λαμβάνει χώρα στις ακτές της Λατινικής Αμερικής και εσύ θα κληθείς να ανακαλύψεις το χαμένο θησαυρό μαζί με τον εξερευνητή Gonzo.

Εμφάνιση και Σχεδίαση

Η σχεδίαση έχει πάρει έμπνευση από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των Ίνκας. Τα γραφικά έχουν δημιουργηθεί πολύ προσεκτικά και οι τροχοί παρέχουν μέχρι και 117.649 τρόπους για να κερδίσεις. Το θέμα συμπληρώνει μια όμορφη μουσική και ηχητικά εφέ νίκης, τα οποία δημιουργούν τη κατάλληλη ατμόσφαιρα. Κάτω από τους τροχούς μπορείς να βρεις τα πλήκτρα με τα οποία αλλάζει το ποντάρισμα σου. Ενδεικτικά θα πρέπει να αναφέρουμε πως στο Gonzo’s Quest μπορείς να ποντάρεις από 0,10€ μέχρι και 20€ ανά περιστροφή.

Μπόνους Λειτουργίες

Ο κουλοχέρης Gonzo’s Quest καταφέρνει να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον σου καθώς προσφέρει αρκετές λειτουργίες μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν τα κέρδη σου. Μετά από κάθε σχηματισμό νίκης, το παιχνίδι διαθέτει τη λειτουργία επανάληψης περιστροφής με αυξημένο πολλαπλασιαστή. Ουσιαστικά, τα νικηφόρα σύμβολα αφαιρούνται και την θέση τους παίρνουν άλλα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε η λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών θα σε ενθουσιάσει. Για να την ενεργοποιήσεις, πρέπει να βρεις 3 ή περισσότερα σύμβολα scatter ή ερωτηματικά.

Book of Dead

Από τη λίστα με τους καλύτερους κουλοχέρηδες με θέμα τη περιπέτεια, δεν θα μπορούσε σίγουρα να λείπει ο Riche Wild! Ο κουλοχέρης Book of Dead, ένα προϊόν της Play N’ Go, υπόσχεται να σε ταξιδέψει στην Αρχαία Αίγυπτο και να σου προσφέρει μια μοναδική περιπέτεια! Κρυμμένες πόλεις, θησαυροί, Φαραώ και πολλά άλλα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Εμφάνιση και Σχεδίαση

Ο βίντεο-κουλοχέρης Book of Dead αποτελείται από 5 τροχούς και 10 γραμμές πληρωμών. Τα γραφικά του είναι άριστης ποιότητας και σε προκαλούν να συνεχίσεις την εξερεύνηση. Το θέμα συμπληρώνει μια ατμοσφαιρική μουσική και ηχητικά εφέ που ενεργοποιούνται σε κάθε νίκη σου. Η σχεδίαση που έχει δημιουργήσει η Play N’ Go επιτρέπει στο παίχτη να απολαύσει ένα εύκολο και χαλαρωτικό παιχνίδι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις το ποντάρισμα σου και να αφήσεις το Riche Wild να σε παρασύρει στις περιπέτειες του.

Λειτουργίες Μπόνους

Το παιχνίδι διαθέτει σύμβολο wild, το οποίο είναι το βιβλίο του Riche Wild. Όπως και στους περισσότερους κουλοχέρηδες, αυτό το σύμβολο σε βοηθάει να σχηματίσεις συνδυασμό νίκης, αφού υποκαθιστά όλα τα άλλα σύμβολα. Αν το ίδιο σύμβολο εμφανιστεί 3 ή περισσότερες φορές, τότε λειτουργεί ως Scatter. Αν καταφέρεις να εμφανίσεις το σύμβολο 3 φορές τότε κερδίζεις 10 Δωρεάν Περιστροφές. Όταν ενεργοποιήσεις το γύρο Δωρεάν Περιστροφών, ένα σύμβολο που επιλέγεται τυχαία, λειτουργεί ως σύμβολο που επεκτείνεται. Κάθε φορά που θα εμφανίζεται στο πλέγμα, μπορεί να σου γεμίζει τους τροχούς. Μέσα από αυτή τη λειτουργία μπορείς να πετύχεις και το μεγάλο Τζάκποτ που δίνει 250.000 νομίσματα, αν η τύχη είναι με το μέρος σου.

Rise of Olympus

Ο βίντεο-κουλοχέρης Rise Of Olympus υπόσχεται να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να σας παρέχει μια μοναδική περιπέτεια η οποία είναι εμπνευσμένη από τους Θεούς του Ολύμπου. Η Play N’ Go κατάφερε σε αυτό τον κουλοχέρη να συνδυάσει μοναδικά γραφικά που προσφέρουν μια άριστη εμπειρία παιχνιδιού, και πολλές λειτουργίες μπόνους για να είναι το παιχνίδι σου διασκεδαστικό.

Εμφάνιση και Σχεδίαση

Δεν είναι τυχαίο που ο συγκεκριμένος βίντεο-κουλοχέρης αποτελεί τον κορυφαίο τίτλο της Play N’ Go. Οι κατασκευαστές φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα καλαίσθητο κουλοχέρη που διαθέτει αρκετά βοηθητικά πλήκτρα και όμορφη σχεδίαση. Κάτω από τους τροχούς, μπορείς να βρεις βελάκια με τα οποία μπορείς να προσαρμόσεις το στοίχημα σου. Στο κουλοχέρη Rise Of Olympus μπορείς να ποντάρεις από 0,20€ μέχρι και 100€ ανά περιστροφή. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πλήκτρο Αυτόματης Περιστροφής για ένα συγκεκριμένο αριθμό περιστροφών. Αυτή η λειτουργία σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να παρακολουθείς τους τροχούς να περιστρέφονται αυτόματα, χωρίς κάποια ενέργεια από εσένα.

Λειτουργίες Μπόνους

Ο κουλοχέρης Rise Of Olympus διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι για μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού. Το εικονίδιο με το χρυσό νόμισμα Πηγάσου αποτελεί το wild, και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε κλασικό σύμβολο και βοηθάει στο σχηματισμό νίκης. Αν η τύχη είναι με το μέρος σου, τότε μπορείς να γεμίσεις όλο το πλέγμα με αυτά τα σύμβολα. Αυτός είναι και ο τρόπος να ενεργοποιήσεις το γύρο Δωρεάν Περιστροφών με 3 επιλογές διαφορετικής διακύμανσης. Για πιο πολλές πληροφορίες μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό μας και να ενημερωθείτε σχετικά με τις προωθήσεις μας, το υπεύθυνο παιχνίδι, και πολλά άλλα!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ