NetBet Blog

Άτυπες ονομασίες συνδυασμών στο πόκερ

Κάθε παίκτης που έχει ασχοληθεί με το πόκερ ή κάποιος που έχει παίξει έστω και μια φορά διαδικτυακό πόκερ γνωρίζει τα ονόματα των πιο γνωστών χεριών στο παιχνίδι. Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ, αν υπάρχουν και άλλα χέρια στο πόκερ; Αν ξέρετε πως υπάρχουν και άλλες ονομασίες για πολλά ακόμη διαφορετικά χέρια, πόσες από αυτές που ακολουθούν μπορείτε να αναγνωρίσετε; Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε κάποιες από τις πιο περίεργες και αστείες ονομασίες χεριών στο πόκερ, οι οποίες είναι παραλλαγές των 9 βασικών χεριών, και σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

  1. Ποια είναι τα βασικά χέρια στο πόκερ;

Πρώτα απ’ όλα ας δούμε ποια είναι και πως λέγονται τα κυριότερα χέρια στο πόκερ, αφού όπως είπαμε όλα τα υπόλοιπα αποτελούν παραλλαγές αυτών. Τα βασικά χέρια, με σειρά από το χειρότερο προς το καλύτερο, είναι τα εξής:

  1. Ασυνήθιστα χέρια στο πόκερ

Είναι πιθανό να μην χρειαστείτε ποτέ αυτές τις ονομασίες, καθώς οι περισσότερες συναντώνται μόνο σε ορισμένες σπανιότερες παραλλαγές, που δεν παίζονται κιόλας στα καζίνο σήμερα. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να γνωρίζετε τα ονόματα τους, ενώ μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους αντιπάλους σας με τις γνώσεις σας στο πόκερ.

Exit mobile version